Boekpresentatie | Mijn avonturen met Rames Shaffy door Gerard Alderliefste

Boekpresentatie | 'Mijn avonturen met Rames Shaffy' door Gerard Alderliefste

Maandagavond 16 december 2019
van 20:00 tot 22:00 uur

Gerard Alderliefste heeft een ‘allerliefst’ boek geschreven met mooie verhalen en avonturen die hij heeft beleefd  met good old Ramses Shaffy in de tijd dat ze samen in de deux chevaux op tournee door het land trokken.

“Ik begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van zijn carrière. De revival van het lied ‘Laat me-Vivre’, door Shaffy en mijn band opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. In dit boek beschrijf ik de avonturen die ik en route met Ramses beleefde – en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap.
Het boek ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’ is als het ware mijn dagboek van mijn periode met Ramses, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.”

De feestelijke boekpresentatie zal in het Ramses Shaffy Huis worden gehouden – onder toeziend oog van Ramses die zag dat het goed was – met uiteraard zang, voorlezen uit eigen werk en de niet te missen rode wijn!

Info
Locatie: Sociëteit Ramses Shaffy Huis, Piet Heinkade 231, Amsterdam
Datum: maandagavond 16 december 2019
Aanvang: 20:00 uur | einde 22:00 uur
Entree: € 15,=, inclusief het boek*
Aanmelden via: info@gerardalderliefste.nl

Meer info over het boek is te lezen op de website van Gerard Alderliefste.

* Voor de bewoners van het Ramses Shaffy Huis is de entree gratis. Het is ook mogelijk het boek op deze avond aan te schaffen.